Laserontharing & huidverjonging

Welkom

Epilis is gespecialiseerd in laserontharing met diodelaser en verwijdering van couperose en pigmentvlekken met IPL.

De klassieke methodes van haarverwijdering zijn heel pijnlijk, tijdrovend en dienen met de regelmaat van de klok herhaald te worden. Ongewenste lichaamsbeharing is voor veel vrouwen en mannen een vervelend ongemak. Stel u voor dat u zich nooit meer hoeft te scheren, met pincet of was te ontharen…

Vasculaire aandoeningen zoals couperose, fijne adertjes en allerhande roodheden zijn erg ontsierend.  Ook pigmentaire aandoeningen met name bruine vlekken op gezicht, décolleté, handen, en andere delen van het lichaam veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen kunnen storend zijn.

Epilis behandelt met de Lightsheer diodelaser en het krachtig medisch IPL toestel Solera Opus van Cutera met handstukken Prowave, Limelight en Acutip. Deze toestellen bewijzen hun kwaliteit reeds jarenlang en bieden een definitieve oplossing; de behandeling is doeltreffend, pijnarm, veilig en geeft een duurzaam resultaat, zowel bij vrouwen als mannen.

Epilis heeft sinds 2006 een ruime expertise opgebouwd. Tijdens een voorafgaand gratis intakegesprek wordt alle info gegeven, een test uitgevoerd en een prijsraming gemaakt.

Deze werkwijze garandeert een veilige en efficiënte aanpak.

Prijzen op aanvraag.

 

Geïnteresseerd?

  Maak een afspraak voor uw intakegesprek
info@epilis.be
0486608048

Uw huidtherapeute liesbet van der plaetse